Hae
Alkuun
Apuvälineitä kylpyhuoneeseen
Sairaanhoidolliset tuotteet

GEELITYYNY

Neliönmuotoinen geelityyny painehaavaumien ehkäisyyn. Nestemäinen geeli tasoittaa istumisen aiheuttaman paineen tasautumisen paremmin ja ehkäisee näin haavaumien syntymistä. 

ISTUINTYYNY

Renkaan muotoinen istuintyyny. Suunniteltu painehaavaumien, fistuloiden ja peräpukamien ehkäisyyn sekä hoitoon. Kätevä tilanteissa kun halutaan esimerkiksi väliaikaisesti jonkun osan olevan kosketuksetta tai antaa sille ilmakylpyjä. 

PAINEHAAVAUMATYYNY

Tämä viskoelastinen anatominen istuintyyny, vähentää istumisen aiheuttamaa painetta ja ehkäisee näin painehaavaumien syntyä. Anatomisen muotonsa ansiosta se auttaa käyttäjäänsä myös istumaan oikeassa asennossa ja antaa samalla vakautta istumiseen. Voidaan käyttää myös tapauksissa joissa painehaavauma on jo syntynyt

 

PAINEHAAVAUMATYYNY

Luo käyttäjälleen erittäin vakaa istuma-alustan, vähentää istumisen aiheuttamaa painetta ja ehkäisee painehaavaumien syntymistä. Muotoilunsa ansiosta tyyny auttaa istumaan oikeassa asennossa ehkäisten eteenpäin valumista, mikä on erittäin tyypillistä henkilöillä, jotka istuvat pitkään.






Alkuun | Tuotteet | Historia | Palveluntarjoaja
Turvallisuuden edistäminen
Painehaavaumien ehkäisy
Diagnosointi; verenpaine-, kuumemittarit
Apuvälineitä kuntoutukseen
Liikkuminen
Liinavaatteita
Apuvälineitä arjen helpottamiseksi
Apuvälineitä makuuhuoneeseen
Käyttöehdot
Paina tästä nähdäksesi verkkokauppamme käyttöehdot