Hae
Alkuun
Apuvälineitä kylpyhuoneeseen
Sairaanhoidolliset tuotteet

Palveluntarjoaja

1. YLEISET KÄYTTÖEHDOT

- Rekisteröitymisen tarkoituksena tällä sivustolla on tuotteiden ostaminen sekä niiden toimittaminen sekä maksusuorituksen tekeminen. Asiakkaan ei tarvitse rekisteröityä, mutta siinä tapauksessa hän ei voi ostaa sivuiemme kautta. Rekisteröitymisen ansiosta voimme tarjota henkilökohtaisempaa palvelua.

- Vision Geriatrica Sur SL (Seniorikauppa.com) ei vastaa mahdollisista muutoksista tuotteen teknisissä tiedoissa ja ominaisuuksissa tai jos tuotteen valmistus on lopetettu ilman valmistajan ilmoitusta.


2. LÄHETYSKULUT

Lähetyskulujen suuruus riippuu tuotteen painosta, tilavuudesta ja siitä kohteesta minne tuote menee. Kun asiakas on suorittanut tilauksen, Vision Geriatrica Sur SL (Seniorikauppa.com) ilmoittaa asiakkaalle puhelimitse tai sähköpostitse lähetyskustannukset.

Tilavuudeltaan suurten tuotteiden, kuten sänkyjen tai vitriinien, kuljetukseen ei sisälly kotiovelle kuljetusta, mikäli asuntoon pitää nousta portaita pitkin (paikalliset kuljetusyhtiöt kuljettavat isot paketit vain katutasolle asti). Jos asiakkaalla on tarvetta saada tuote kuljetetuksi kotiovelle asti (portaita nousten) hän voi konsultoida palvelun hintaa etukäteen sähköpostitse info@seniorikauppa.com osoitteesta.

TÄRKEÄÄ Kun asiakas on saanut tuotteen, hänen tulee tarkistaa, että tuote ei ole kärsinyt vahinkoja kuljetuksen aikana. Jos näin on, hänen tulee merkitä se kuljetusyhtiön kuittiin. Kaikki Vision Geriatrica Sur SL:n (Seniorikauppa.com) lähettämät tuotteet on vakuutettu, joten edellämainituissa tapauksissa, vahingoittunut tuote korvattasiin uudella.

Jos asiakas ei ilmoita mahdollisesta vahingosta 24 tunnin sisällä tuotteen vastaanottamisesta, ei kuljetusyhtiö eikä Vision Geriatrica Sur SL (Seniorikauppa.com) ole vastuussa tuotteen vaihtamisesta.


3. MAKSUTAVAT

Tuotteiden ostoon Vision Geriatrica Sur SL:n (Seniorikauppa.com) sivuilta on kaksi eri vaihtoehtoa.

1.Postiennakkolähetys. Maksimitilaus postiennakkolähetyksellä on 200€. Ostoksen hintaan lisätään tässä tapauksessa virallinen postiennakkomaksu joka on 5% lähetettävän tuotteen hinnasta. (minimi 3€).

2.Tilisiirto seuraavalle tilille:
IBAN: ES14 0081 7067 33 0001010002
BIC/SWIFT: BSABESBB
Tilisiirtokuitissa tulee olla näkyvissä sen henkilön nimi kenen nimellä tilaus on suoritettu ja tilauksen numero.


4. HINTOJEN ESITTELY

Jokaiselle tuotteelle on määritelty hinta ja siihen on jo sisällytetty ALV. Näkyvillä olevat hinnat ovat voimassa ostohetkellä, jollei kyseeessa ole painovirhe. Mikäli tuotteen hinta poikkeaisi sivustoilla näkyvästä hinnasta jostain muusta kuin edellämainitusta syystä, Vision Geriatrica Sur SL (Seniorikauppa.com) ilmoittaa tästä asiakkaalle sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen lähettämistä.

Kanariansaarilta, Ceutasta tai Melillasta tehtyihin tilauksiin ei lisäta ALV:tä. Edellämainituissa tapauksissa mahdollisista tullitoimiston kuluista tai maahantuontiveroista vastaa asiakas.

Sivustoilla n¨kyvillä olevat hinnat eivät sisällä tuotteiden asennusta tai kokoonpanoa. Tarvittaessa on mahdollista tilata erikseen nämä palvelut. Näissä tapauksissa asiakas voi ottaa yhteyttä Vision Geriatrica Sur SL:ään (Seniorikauppa.com) sähköpostitse osoitteeseen: info@seniorikauppa.com


Alkuun | Tuotteet | Historia | Palveluntarjoaja
Turvallisuuden edistäminen
Painehaavaumien ehkäisy
Diagnosointi; verenpaine-, kuumemittarit
Apuvälineitä kuntoutukseen
Liikkuminen
Liinavaatteita
Apuvälineitä arjen helpottamiseksi
Apuvälineitä makuuhuoneeseen
Käyttöehdot
Paina tästä nähdäksesi verkkokauppamme käyttöehdot