Hae
Alkuun
Apuvälineitä kylpyhuoneeseen
Sairaanhoidolliset tuotteet

Voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse info@seniorikauppa.com tai täyttämällä seuraavan kaavakkeen

Nimi ja sukunimi
Sähköposti
Puhelinnumero
Viesti
Henkilötitietoturvalain 15/ 1999 mukaisesti Vision Geriatrica Sur SL (Seniorikauppa.com) ilmoittaa internetsivustojensa käyttäjille, että sivustoilla olevien kaavakkeiden kautta kerätyt henkilötiedot tallennetaan automatisoituun tiedostoon, mikä on Vision Geriatrica Sur SL:n (Seniorikauppa.com) vastuunalaisena. Tietojenkeruun tarkoituksena on helpottaa, nopeuttaa ja auttaa toteutumaan molempien osapuolten välillä syntynyt kauppasopimus. Vision Geriatrica Sur SL (Seniorikauppa.com) informoi asiakasta hänen oikeudestaan nähdä, peruuttaa ja oikaista Vision Geriatrica Sur SL:n (Seniorikauppa.com)
rekistesterissä olevat tiedot kirjatun kirjeen välityksellä. Kirje tulee aleta osoitteeseen: Vision Geriatrica Sur SL (Seniorikauppa.com), Pol. Ind. Estepona, c/ Copernico nº12, 29680 Estepona. (Malaga).
Mikäli asiakas ei 30. päivän aikana ilmoita Vision Geriatrica Sur SL:lle (Seniorikauppa.com) toisin, ymmärrämme että hänen tietonsa ei ole muuttuneet. Asiakas on velvollinen ilmoittamaan mahdollisista muutoksista tiedoissaan ja my¨ntää että Vision Geriatrica Sur SL:lla (Seniorikauppa.com) on valtuudet käyttää näitä tietoja voidakseen tarjota palvelujaan asiakkaalle.
Olen lukenut ja hyväksyn ehdot

Alkuun | Tuotteet | Historia | Palveluntarjoaja
Turvallisuuden edistäminen
Painehaavaumien ehkäisy
Diagnosointi; verenpaine-, kuumemittarit
Apuvälineitä kuntoutukseen
Liikkuminen
Liinavaatteita
Apuvälineitä arjen helpottamiseksi
Apuvälineitä makuuhuoneeseen
Käyttöehdot
Paina tästä nähdäksesi verkkokauppamme käyttöehdot